Sistem audio Logitech Z337 – pentru biroul fără fire

34

Logitech a anunțat astăzi noul sistem audio 2.1, Z337, primul sistem audio al companiei care permite redarea muzicii, wireless, de pe orice computer, tabletă sau telefon inteligent prin conexiune Bluetooth. Cu o putere maximă de 80W, acest sistem aduce la viață conținutul audio preferat prin intermediul unui sunet clar acompaniat de un bas puternic. În plus, pe lângă conexiunea wireless, sistemul Z337 poate fi conectat la o sursă audio fie prin intermediul unui jack de 3,5mm sau prin intrarea RCA, facilitând o conectare foarte ușoară la un monitor, un computer sau o consolă video, în timp ce conexiunea wireless este în continuare disponibilă.

De asemenea, sistemul beneficiază de un control pod care poate fi amplasat într-un loc care să poată fi la îndemână pentru a oferi un acces facil al difuzoarelor cum ar fi comanda on/off, volumul și Bluetooth pairing, împreună cu o mufă pentru căști, pentru acele momente când utilizatorii doresc să asculte în liniște. Un buton dedicat amplasat pe partea din spate a subwoofer-ului permite reglarea nivelului basului.

Sistemul audio Logitech Z337 Bluetooth urmeaza sa fie disponibil in magazinele de specialitate incepand cu luna spetembrie la un pret de 359 de lei. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati Logitech.com, ori va puteti conecta la reteaua noastra de pe Facebook.