Siri ar putea primi un update pe iOS 8.3

29

Se pare ca, odata cu plecarea lui Scott Forstall din pozitia de vicepresedinte al diviziei software iOS, compania se va concentra pe asistentul vocal Siri. Lansarea iOS 7 si iOS 8 a adus putine schimbari pentru Siri, cea mai notabila dintre ele fiind introducerea comenzii vocale “Hey Siri”, care nu functioneaza neaparat perfect si nu este neaparat indispensabila.

 

Este de notat ca smartwatch-ul Apple Watch se va baza foarte mult pe Siri pentru a putea functiona. Se pare ca sistemul de operare iOS 8.3 va include si o noua varianta de asistent vocal. Apple lucreaza pentru a face raspunsurile Siri mai naturale si pentru a imbunatati pronuntia unor cuvinte. In plus, pentru ca viitoarea versiune Siri va fi construita si pentru a putea fi elementul central de interactiune cu Apple Watch, este posibil ca firma sa introduca si noi unelte care sa fie utile celor care il vor folosi.

 

Deomcadata, insa, versiunea iOS 8.2 nu a fost inca lansata. Totusi, o sursa a declarat ca nu aceasta varianta de software va aduce schimbari la nivelul Siri, ci urmatoarea. Asadar, mai este destul timp de asteptat. Iata un scurt  material video cu posibile schimbari la nivelul pronuntiei care ar putea fi aduse Siri de catre iOS 8.3:

 

 

Πηγή: PocketNow