SingStar ajunge pe PS4, impreuna cu o aplicatie gratuita pentru dispozitivele mobile

  18

  Jocul SingStar, competitia vocilor, un fel de Eurovision mai amuzant si mai real, ajunge pe PS4 la finalul acestui an, impreuna cu o aplicatie speciala care iti transforma telefonul sau tableta intr-un microfon, deci nu mai este nevoie de echipaementul SingStar.

   

  Aplicatia functioneaza atat pe consola PS4 cat si pe PS3 si iti permite sa iti creezi propriul playlist personalizat. Compania inca lucreaza la optimizarea experientei sociale, astfel ca tu sa poti posta pe Facebook sau Twitter momentele cand te chinuie talentul. Nu in ultimul rand, cu cat castigi mai multe puncte in SingStar, cu atat ai parte de beneficii precum recompense pentru activitate, posibilitatea de a provoca si chema online in competitie prieteni.

   

  SingStar este un joc bazat pe competitia vocilor, disponibil pana acum pe PS3 si PS2, care iti permite sa canti muzica artistilor preferati in videoclipurile acestora. Jocul jurizeaza performanta ta, in functie de timp, sustinere si iti da un punctaj la finalul cantecului in care l-ai inlocuit pe Michael Jackson in videoclipul piesei Beat it.

   

  Πηγή: engadget