Sigma, peste 50 de ani de excelenta in domeniul fotografic

  10

  Compania japoneza Sigma este cunoscuta mai ales pentru obiectivele de foarte buna calitate montate pe body-urile camerelor ce poarta nume precum Nikon sau Canon. Sigma a fost infiintata in anul 1961 si isi produce dispozitivele in Aizu, Japonia, inca din 1973. Compania este mandra sa anunte ca isi pastreaza standardle inalte de productie, pastrand integral productia in Japonia.

  Design-ul produselor este realizat in Tokyo. Faptul ca intrega gama Sigma este produsa in Japonia certifica inca o data importanta pe care o acorda producatorul nipon mentinerii calitatii, in mod special a obiectivelor pentru care acestia utilizeaza sticla procesata in centrul propriu, o sticla performanta de tipul SDLSpecial Low Dispersion.

  La camerele digitale, flare-ul si ghosting-ul pot fi cauzate de reflexiile dintre senzor si suprafetele lentilelor obiectivului. Tratamentul SIGMA Super-Multi-Layer (SML) Coating al obiectivelor DG, DC si DN evita aceasta problema. Obiectivele Sigma sunt facute sa asigure o calitate optica superioara, constructia lor este solida iar montura, metalica.

  Sigma mai produce si aparate foto DSLR si compacte, recunoscute pentru calitatea desavarsita a imaginilor.

  Dintre accesoriile foto produse de Sigma in Japonia mai amintim si blitz-urile destinate aparatelor foto DSLR. Acestea sunt impartite in doua categorii, Standard si Super. Blitz-urile Sigma sunt proiectate sa functioneze cu toate sistemele de expunere auto TTL ale celor mai populare camere foto DSLR.

  Filtrele Sigma beneficiaza de tratament multi-strat si au montura slim, pentru a evita vignetarea atunci cand sunt utilizate cu obiective wide sau super-wide.

  O gama larga de produse Sigma poate fi gasita la Photosetup.ro. Fiind reprezentant oficial, acorda o garantie de 2 ani pentru camerele si accesoriile japonezilor, iar eventualele service-uri post-vanzare, post-garantie, sunt asigurate in Germania.