Sharp Aquos mini SHL 24 si Aquos Pad SHT22 lansate oficial

23

Sharp a lansat oficial o tableta numita Aquos Pad SHT22 si un smartphone denumit Aquos Pad SHT22. Ambele dispozitive incorporeaza ecrane IGZO, ecrane mai eficiente decat clasicele display-uri TFT LCD.

 

Aceste noi produse de la Sharp au o margine foarte subtire care se integreaza intr-un design pe care compania il numeste EDGES. De asemenea, ambele dispozitive detin certificarea IP 57, ceea ce inseamna ca sunt rezistente la apa de peste un metru timp de 30 de minute.

 

In ceea ce priveste smartphone Aquos mini SHL 24, dispozitivul este echipat cu un ecran IGZO de 4.5 inci care ofera o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. In plus, incorporeaza un procesor Snapdragon 800, are o memorie RAM de 2 GB si o camera foto de 13 megapixeli cu o aperture f/1.9. Capacitatea de stocare este de 16 GB, iar smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean si este alimentat de o baterie cu o capacitate de 2.120 mAh. Aquos mini SHL 24 masoara 63 x 124 x 9.9 milimetri si cantareste doar 115 grame.

 

Tableta Aquos Pad SHT22 incorporeaza acelasi display de tip IGZO, de aceasta data de 7 inci, care ofera o rezolutie de 1920 x 1200 pixeli. Acest dispozitiv detine un procesor quad-core de 2.3 GHz Snapdragon 800, cu nuclee Krait, o memorie RAM de 2 GB si o camera foto de 13 megapixeli. Pe langa acestea, mai exista o camera frontala de 2 megapixeli si o capacitate de stocare de 16 GB care poate fi extinsa prin intermediul unui card de tip microSD. Ceea ce atrage putin atentia este camera tabletei Aquos Pad SHT22 care beneficiaza de tehnologia “Bright lens” si o aperture f/1.9. Procesorul de imagine este unul BrightEye si exista functia NightCatch care permite utilizatorilor sa surprinda imagini de calitate buna in conditii de luminozitate slaba. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean si este alimentata de o baterie cu o capacitate de 4.080 mAh.

 

Din pacate, Sharp nu a oferit niciun fel de detaliu cu privire la momentul in care aceste dispozitive vor deveni disponibile sau la pretul de comercializare. Tot ceea ce se stie este ca smartphone-ul Aquos mini SHL 24 va veni in mai multe variante de culori: roz, albastru, galben-verzui si alb.

 

Πηγή: GSM Arena