Sesiunea multiplayer beta pentru Call of Duty: Infinite Warfare începe pe 14 octombrie

251

În cadrul evenimentului Call of Duty XP, Activision Publishing a prezentat modul multiplayer al jocului Call of Duty: Infinite Warfare și a anunțat că sesiunea beta va începe pe 14 octombrie, mai întâi pe PlayStation 4. De asemenea, Activision a anunțat că toate cele 16 hărți multiplayer din jocul original vor fi disponibile jucătorilor în Call of Duty: Modern Warfare Remastered, 10 la lansare și următoarele 6 pe parcursul lunii decembrie.

 

 

Jackal Assault, prima experiență PlayStation VR din Call of Duty va fi oferită tuturor celor care dețin Call of Duty: Infinite Warfare pe PlayStation 4 ca bonus gratuit. Jackal Assault îi pune pe jucători în rolul pilotului navei Jackal din Call of Duty: Infinite Warfare.

 

Este foarte mult entuziasm aici la Call of Duty XP. Acest eveniment este o experiență extraordinară pentru toți fanii Call of Duty care acum se bucură de tot ceea ce are această franciză mai bun de oferit”, a afirmat Rob Kostich, EVP și GM Call of Duty din partea Activision. „Continuăm luna viitoare cu sesiunea multiplayer beta pentru Call of Duty: Infinite Warfare care va da ocazia fanilor să se bucure de experiența multiplayer mai devreme și care ne va ajuta pe noi să ajustăm acest mod pentru a-l pregăti de lansare.”

 

 

Nu în ultimul rând, Call of Duty XP este gazda finalei Call of Duty World League Championship, Presented by PlayStation®4,  unde echipele ajunse aici se bat pentru premiile în valoare totală de 2 milioane de dolari.

 

Call of Duty: Infinite Warfare împreună cu Call of Duty: Modern Warfare Remastered se vor lansa pe data de 4 noiembrie pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.