Sesame 2, senzorul wireless care iti blocheaza Mac-ul atunci cand esti plecat

30

Informatiile pe care le stocati pe dispozitivele Mac sunt, probabil, valoroase. Intr-o lume in care amenintarile nu ar exista, doar proprietarul ar avea acces la acele informatii, insa stim bine ca acest lucru nu se intampla si ca exista numeroase tentative prin care persoane rau intentionate ar putea sa urmareasca sa fure datele atunci cand nu sunteti langa computer.

 

Tocmai aici vine in ajutor Sesame 2 Auto-Lock Keychain for Mac. Practic, gadget-ul blocheaza dispozitivul Mac atunci cand utilizatorul nu se afla langa el si astfel este datele sunt asigurate. In plus, Sesame 2 nu doar blocheaza dispozitivul Mac atunci cand utilizatorul pleca, dar il si deblocheaza atunci cand acesta se intoarce. Starea programelor va ramane exact aceeasi ca in momentul in care utilizatorul s-a indepartat, asa ca lucrul va putea fi continuat imediat din punctul in care a fost intrerupt.

 

Sesame 2 comunica cu dispozitivul Mac cu prin intermediul unei conexiuni Bluetooth 4.0. Utilizatorul poate seta gadget-ul sa blocheze si sa deblocheze Mac-ul atunci cand utilizatorul se afla la distante mai lungi sau mai scurte sau il poate folosi ca parte a unui proces de autentificare in doi pasi. Sesame 2 este compatibil cu multe dintre modelele Apple lansate din 2011 pana in prezent.

 

Πηγή: BGR