Serviciul Google Play Games poate fi accesat si fara cont Google+

58

Planul Google de a scapa de necesitatea existentei conturilor Google+ pentru a putea accesa serviciile sale a ajuns acum la un nou nivel. Compania a anuntat ca in acest an va elimina obligativitatea conturilor Google+ pentru ca utilizatorii sa poata accesa serviciul Google Play Games.

 

Asta inseamna ca cei care vor sa se joace vor putea folosi conturi Google normale si nu vor mai fi stresati cu permisiuni de acces. De asemenea, sistemul va functiona pe baza logarii universale, nu va mai trebui ca utilizatorii sa intre in conturi pentru fiecare joc pe rand. Asta inseamna ca experienta utilizatorilor va fi mult imbuntatita, mai ales in cazul celor care nu doreau ca date personale sa fie anexate fiecare sesiuni de joc.

 

Schimbarea nu ar trebui sa puna probleme decat utilizatorilor carora le place sa se joace folosind si facilitati din Google+, lucru destul de rar, de altfel. De remarcat ca in ritmul acesta reteaua sociala a Google isi pierde si mai mult din importanta, dupa ce ca nu a avut parte de prea mult succes.

 

Πηγή: Engadget