Serviciul Apple Music Memos serveste drept ciorna pentru melodii

350

In ultima vreme, Apple s-a concentrat foarte mult pe dezvoltarea unor produse care au legatura cu industria muzicala, iar cea mai noua aplicatie confirma si ea acest lucru. Compania a lansat recent Music Memos, o aplicatie gratuita care permite muzicienilor sa inregistreze usor melodii.

 

Asa cum denota si numele, aplicatia Music Memos s-a inspirat din Voice Memos. Ideea din spatele noului software a fost construirea unei aplicatii extrem de simple care sa permita inregistrarea oricarui instrument fara sa compreseze fisierul. Astfel, utilizatorii pot incepe inregistrarea apasand un singur buton, iar daca vor isi pot posta creatiile pe Youtube sau Soundcloud.

 

Totusi, aplicatia are si functii mai avansate. Exista un tuner integrat, iar notele pe care le inregistreaza aplicatia sunt redate destul de fidel. De asemenea, dupa ce utilizatorii termina de inregistrat, exista optiunea de redare a inregistrarii tocmai realizate. In aplicatie se gasesc si optiuni de control sonor sau diferite setari utile. Daca ne gandim ca este vorba despre o aplicatie gratuita, cu siguranta ca sunt de apreciat facilitatile.

 

Apple Music Memos poate rula pe smartphone-urile iPhone 4S sau mai noi si pe tabletele iPad 2 sau mai noi.

 

Πηγή: Engadget