Serviciile de comunicare si divertisment Telekom Romania, disponibile in reteaua Domo

29

Telekom Romania si Domo aduc serviciile de comunicare si divertisment mai aproape de clienti. Astfel, incepand din aceasta luna, 12 magazine Domo gazduiesc un stand Telekom Romania, amplasat in zona de produse audio-video si IT. Mai mult, un consilier Telekom dedicat va sfatui clientii despre cele mai avantajoase pachete de comunicare, conform nevoilor lor.

 

Prima etapa a parteneriatului include 12 magazine in Bucuresti (trei magazine Domo situate in Mihai Bravu Kaufland, Iris Mall-Auchan si Domus Mex Baneasa – Feeria) si alte opt orase: Cluj Napoca (magazinul Domo situat in Polus Center); Constanta (magazinele Domo situate in Maritimo Shopping Center si City Park Mall); Craiova (magazinul Domo situat in Electroputere Parc); Galati (magazinul Domo situat in Shopping City Galati); Targoviste (magazinul Domo situat pe str. Lt. Stancu Ion); Ploiesti (magazinul Domo situat in Shopping City); Pitesti (magazinul Domo situat in Pitesti Retail Park) si Sibiu (magazinul Domo situat in Shopping City Sibiu – Promenada Mall).

 

Parteneriatul cu Domo este in linie cu filosofia noastra one-stop-shop, care inseamna acces simplificat la servicii de comunicare integrate si oferte personalizate. Diversificarea punctelor de contact este parte din strategia noastra de a deveni reteaua integrata numarul unu si cel mai accesibil operator, a declarat Aris Karousos, Director Managementul Vanzarilor Romania, Telekom Romania operations. 

 

De-a lungul ultimilor 20 de ani, la DOMO, am urmarit in mod constant sa aducem in toate casele din Romania tehnologia care face viata mai usoara. Suntem increzatori ca parteneriatul cu Telekom este un pas inainte in acest sens. Pasiunea noastra comuna pentru tehnologie si inovatie ne va motiva sa venim constant cu oferte interesante si relevante pentru clientii nostri, a declarat Kim Koellner, CEO DOMO.

 

A doua etapa a parteneriatului va include alte 40 de magazine DOMO din intreaga tara.