Seria Huawei P11 ar putea fi redenumită P20 și va fi lansată al doilea trimestru al anului viitor

- Adrian Ungureanu
496

Informații noi și interesante apar despre Huawei, o dată cu o fotografie, ce pare a fi făcută pe ascuns, cu ecranul unui laptop pe care este afișat întregul calendar de lansări din 2018 al companie chineze.

Informațiile vin din Israel, de la un oficial al distribuitorului oficial al celor de la Huawei pentru piețele din Orientul Mijlociu, Electra Consumer Products. Din imagine reiese că vor fi lansate cel puțin 13 telefoane, marcate cu portocaliu, două routere pentru comunicații mobile broadband, o brățară de fitness și două accesorii, un cântar și o cameră cu filmare la 360 de grade.

Nu înțelegem de ce sunt prezente pe acest calendar modelele Mate 10 Pro și Mate 10 Lite, pentru că au fost deja lansate și sunt disponibile la nivel global. Probabil vor mai fi ceva versiune fie de RAM, fie mai mult spațiu de stocare sau pur și simplu de culoare.

Pe listă apar trei nume noi în primul trimestru, adică intervalul ianuarie-martie 2018. Salina, Maya și Honor 1. Deocamdată putem presupune că vor fi telefoane noi dedicate segmentelor de preț mai accesibile.

Noile modele din seria de top P va fi lansată în al doilea trimestru. Deci chiar dacă va avea loc, așa cum se specula anterior, o prezentare la MWC 2018, eveniment ce va avea loc între 26 martie și 1 februarie la Barcelona, în magazine lansarea lor nu va avea loc mai devreme de 1 aprilie.

Tabelul confirmă că vor fi trei modele în noua serie P, care conform noilor zvonuri, nu se va numi Huawei P11, ci Huawei P20. Adevărul e că pare alegerea de marketing mult mai bună decât P11.

Trimestrul al treilea va fi unul liniștit. Doar un model Honor 3 va fi lansat în intervalul iulie-septembrie, după care în ultimul trimestrul alte trei modele importante vor lansate, cel mai probabil Mate 20 Pro și Mate 20 Lite, dacă se păstrează aceeași politică de marketing, și un Honor 4.

Huawei ne-a obișnuit în fiecare an să lanseze foarte, foarte multe modele atât cu brandul Honor, cât și cu brandul Huawei, așa că acestea din tabel ar putea fi doar modelele pe care Huawei le consideră importante și/sau care vor fi lansate la nivel global. Desigur, ținând cont de sursa informațiilor, agenda ar putea fi doar pentru piețele din Orientul Mijlociu.

Nu putem garanta 100% că informațiile sunt corecte. Nu că nu ar fi reale, dar ar mai putea apărea schimbări. În plus, se pare că are laptopul din imagine rulează o versiune pirat de Windows, după cum vedeți, în colțul dreapta de jos al ecranului apare avertizarea de activare. Puțin ciudat ca un distribuitor de echipamente electro-IT să nu aibă un calculator cu licență de Windows validă.

No posts to display