Senzorul RunScribe iti arata cum alergi

34

Alergatul este activitatea favorita pentru multi dintre cei care practica fitness. Pentru a ajuta acesti entuziasti ai alergarii sa inteleaga mai bine modul in care alearga, cei de la Scribe Labs au conceput senzorul RunScribe.

 

Spre deosebire de alti senzori similari, RunScribe isi propune sa ofere informatii detaliate despre cum se misca piciorul alergatorului atunci cand persoana alearga, iar acest lucru se intampla pentru ca senzorul poate monitoriza 9 coordonate diferite. Folosind aceste informatii, alergatorii pot vedea cum alearga pe diverse tipuri de teren, ce schimbari se produc de-a lungul timpului, ce se intampla cand poarta diferite tipuri de pantofi de alergare si cum se modifica miscarile dupa anumite distante. Toate informatiile sunt apoi introduse intr-un sistem care prezinta utilizatorului 13 aspecte diferite.

 

Senzorul RunScribe este sponsorizat prin intermediul unei campanii pe Kickstarter, unde a depasit deja limita pe care si-o propusese si a reusit sa stranga pana acum fonduri in valoare de 58.015 dolari. Campania mai dureaza 27 de zile.

 

Senzorul RunScribe iti arata cum alergi

Πηγή: Slashgear