Selfie level X – autoportret din sangele tau [video]

37

Oricat de populare ar fi devenit selfie-urile, nu mai este nimic special la ele, ba chiar se incearca diferite alte aplicatii care sa le schimbe si sa aduca mai multe moduri de utilizare a lor. Cea mai recenta astfel de schimbare, chiar daca nu iti face efectiv poza, este un robot care se foloseste de sangele tau pentru a crea un autoportret. Da, sange. Ghiciti cine ar face coada la o astfel de expozitie?

 

Ted Lawson, in varsta de 44 de ani, a decis sa-si conecteza sangele la un robot CNC (Computer Numerically Controlled), care sa-i deseneze un autoportret nud in marime naturala, o schita mai mult, ca este nevoie de mai putin sange pentru asta. Priviti clipul de mai jos pentru a vedea un alt exemplu de incercare de arta.

 

Trebuie sa-ti bagi o perfuzie in vena, sa hranesti robotul pe toata perioada procesului de desenare, sa nu lesini (desi nu se stie cat sange este nevoie pentru un autoportret in marime naturala de genul asta) si sa nu ai ce face cu sangele tau. Dupa aia iti pui pe perete cea mai intima parte din tine.

 

Πηγή: engadget