Se deschide programul de internship “Network your knowledge @ Ixia”

25

Programul de internship “Network your knowledge @ Ixia” este dedicat studentilor pasionati de programare, securitate si dezvoltare software care isi doresc experienta completa a unui job intr-o companie dinamica, cu o prezenta puternica in piata de IT. Programul celor de la Ixia a ajuns la cea de-a sasea editie, iar Internshipurile vor fi remunerate si se vor desfasura pe durata a 3 luni – incepand din luna iunie si pana in septembrie.

 

Candidatii interesati de program sunt selectati pe baza CV-urilor si a unor interviuri si teste cu manageri Ixia. Studentii admisi in program vor beneficia de experienta completa a unui job in programare, de la procesul de recrutare si onboarding la traininguri specializate si evaluari. Acestia vor avea acces la cele mai noi tehnologii si echipamente si pot contribui la proiecte de Linux kernel, virtualizare, wireless, securitate sau analiza de business. Mai mult decat atat, pe toata perioada internship-ului, ei au la dispozitie o serie de beneficii, cum ar fi participarea la evenimentele companiei sau acces la servicii medicale private.

 

„Ne dorim ca internshipul la Ixia sa fie pentru studenti atat o provocare profesionala, cat si una sociala, creativa, care sa-i incurajeze sa gandeasca si sa ia decizii in mod independent”, a spus unul dintre oficialii Ixia. Ixia dezvolta solutii de masurare a performantei aplicatiilor si de securitate care valideaza, securizeaza si optimizeaza retelele fizice si virtuale ale unora dintre cele mai mari si importante companii din lume, iar programul de internship Network your knowledge @ Ixia este unul dintre proiectele de baza prin care compania cauta sa descopere tineri talentati.

 

Studentii din facultatile cu profil tehnic interesati de aceste internship-uri se pot inscrie la adresa ixro-career@ixiacom.com pana la data de 27 martie 2015. De asemenea, pentru a afla mai multe despre companie si program, acestia se pot intalni, in Bucuresti, cu inginerii Ixia la Ixia Day, eveniment care se va desfasura atat in Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (19 martie 2015, ora 14.00, sala A101), cat si Facultatea de Automatica si Calculatoare (26 martie 2015, ora 14.00, sala EC004).