Se anunta primii parteneri Romtelecom pentru afacereataonline.ro

13

Platforma afacereataonline.ro permite firmelor mici si mijlocii crearea unei prezente online urmand 5 pasi simpli. Utilizatorii primesc si un an de gazduire gratuita, inclusiv pe domeniu .ro. Pentru o mai buna promovare a site-ului personal si implicit a afacerii, platforma Romtelecom va poate gazdui si adrese de email, pune la dispozitie instrumente de monitorizare si analiza a traficului, transmite newslettere si faciliteaza proiectarea materialelor publicitare tiparite.

Sectiunea “Materiale de promovare” din cadrul platformei afacereataonline.ro a fost dezvoltata cu sprijinul Agrafa Print, furnizor selectat pe baza experientei dobandite prin realizarea si sustinerea primului site romanesc de tip web-to-print, pucu.ro, care foloseste conceptul do-it-yourself pentru realizarea cartilor de vizita. Prin accesarea sectiunii de „Materiale de promovare”, utilizatorii au la dispozitie o aplicatie online simpla si intuitiva care le ofera posibilitatea crearii si personalizarii cartilor de vizita si a posterelor, fie de la zero, fie prin selectarea unor modele predefinite si modificarea sau adaugarea de imagini si texte proprii. Dupa realizarea materialelor, acestea pot fi descarcate în fomat ready-to-print sau pot fi tiparite chiar la Agrafa Print, în conditii de calitate ridicata si la preturi promotionale.

„Propunerea de parteneriat din partea Romtelecom a venit chiar la momentul potrivit. Planurile pentru site-ul www.agrafa.ro includ si dezvoltarea unei aplicatii web-to-print pentru o mare parte din produsele comercializate, asadar, primul pas l-am facut deja prin realizarea acestui nou modul de design carti de vizita si postere.”, declara Mihai Baciu, Manager la Agrafa Print.