Scurgere uriașă de informații despre Huawei Mate 10 și Mate 10 Pro! Ambele telefoane apar în imagini oficiale!

- Adrian Ungureanu
384

Huawei a făcut mare agitație pe seama modelelor Mate 10 și când au fost lansate noile iPhone-uri, cât și Galaxy Note 8, încercând să atragă atenția publicului către telefoanele sale.

Lumea (adică zvonacii) le-a oferit atenția pe care și-au dorit-o iar acum scăpările de informații devin din ce în ce mai serioase, iar ultimele scurgeri sunt destul de sensibile și poate nici cei de la Huawei nu și-a dorit așa ceva.

Materiale promoționale, dacă nu sunt chiar slide-urile pregătite pentru lansarea din 16 octombrie, au ajuns pe internet. In ele vedem ambele telefoane, atât Mate 10, cât și Mate 10 Pro.

Vedem că ambele vin cu camere duale, cu lentile Leica, vor avea ecran cu margini extra-subțiri, cu procesoare Kirin 970, baterie de 4.000mAh, conectivitate LTE Gigabit, cu viteze de descărcare de până la 1,2Gbps și sistem de recunoaștere facială în timp real, funcțional în 14 scenarii diferite.

Oricum, este o scurgere de informații importantă și oarecum recunoaștem stilul Huawei. În aceste condiții, dacă imaginile sunt reale, compania chineză nu va mai avea nimic prezentat luna viitoare, când va avea loc prezentarea oficială.

No posts to display