Scrie cu degetul pe Windows Phone folosind aplicatia InNote

23

InNote este noua aplicatie pentru Windows Phone 8 care a fost anuntata in cadrul Nokia World 2013. Aplicatia iti permite sa iei notite cu degetul si este folositoare atunci cand vrei sa schitezi un desen, sa editezi lista de cumparaturi sau lista de task-uri. Notitele astfel create pot fi trimise in format PDF, pot fi salvate ca fotografii sau organizate in notebooks.

Pagina principala a aplicatiei InNote iti afiseaza toate notitele, putand sa le accesezi usor din meniu principal, sa oferi feedback catre notitele altui utilizator, sa le dai share prin metodele specifice Windows Phone (email, SMS, Tap+Send, Twitter, OneNote, etc.)

InNote poate lua si notite audio, astfel ca, dupa ce activezi microfonul prin apasarea butonului dedicat, poti sa adaugi notitelor scrise, o nota audio. Poti sa le vizualizezi apoi in full screen, sa dai undo, redo si sa le salvezi, bineinteles, pe diferite tipuri de hartie-fond: simpla, liniata sau de tip graph.

Singurul dezavantaj ar fi ca InNote poate fi folosita cum trebuie pe tablet sau pe smartphone-uri cu un ecran mai mare de 4.5 inch. Altfel, mai ales daca ai si degete groase, ar putea deveni enervat si ineficient. Aplicatia InNote este gratuita si, daca iti place sa te reintorci din cand in cand la scrisul de mana, o poti downloada de pe Windows Phone Store.

Πηγή: wpcentral