Schneider Electric lanseaza acumulatorii externi cu functii de protectie APC Mobile Power Pack M5 si M10

15

Schneider Electric a lansat APC Mobile Power Pack, o noua gama de baterii externe suplimentare cu o capacitate extinsa si un grad ridicat de eficienta. Aceasta serie a fost conceputa pentru a asigura incarcarea mobila a smartphone-urilor, a tabletelor si a oricaror alte dispozitive care pot fi incarcate cu ajutorul unui cablu USB.

 

Datorita greutatii reduse, bateriile externe pot fi folosite chiar impreuna cu telefonul in timp ce acesta ruleaza mai multe aplicatii pentru un timp mai indelungat, inclusiv cele de tip “parazit”, cu consum ridicat de energie, care folosesc servicii de localizare si GPS.

 

Fie ca ne aflam acasa, pe drum sau la serviciu, se intampla de multe ori sa avem nevoie de o durata mai mare de functionare a bateriei. Gama APC Mobile Power Pack a fost dezvoltata pentru a ne ajuta sa utilizam aplicatiile de care avem nevoie atunci cand avem nevoie – sa descarcam e-mailuri sau documente, sa folosim retelele sociale, sa accesam conturi de gaming sau sa incarcam fotografii si videouri la anumite evenimente. Datorita acestor produse, nu mai este nevoie sa stam cu ochii pe indicatorul bateriei stiind ca dispozitivul are un ecran mare, de inalta rezolutie”, a declarat Nils Horstbrink, Product Management 1-phase UPS EMEA Marketing – Offer Category & Launch, Schneider Electric.

 

Pachetele de baterii externe APC Mobile Power Pack sunt comercializate in doua variante de dimensiuni: M5 (5000mAh) si M10 (10.000mAh).

 

M5 cantareste 142 grame si are dimensiunile 108mm x 65mm x 15mm, avand suficienta energie incat sa incarce de doua ori un smartphone obisnuit.

 

M10 are greutatea de 243g si dimensiunile 147mm x 89mm x 14mm, permitand o incarcare completa pentru o tableta sau incarcarea a patru smartphone-uri.

 

Avand un finisaj lucios, alb sau negru, APC Mobile Power Pack se potriveste stilului modern al dispozitivelor inteligente cel mai des utilizate in prezent. Produsele din aceasta serie au incorporata tehnologia Lithium Polymer, permitand un numar dublu de incarcari fata de echivalentele Lithium Ion, ceea ce le asigura o functionare mai indelungata si fiabila. De asemenea, APC Mobile Power Pack prezinta doua conexiuni de iesire USB, permitand incarcarea simultana a doua dispozitive, precum si un indicator al capacitatii bateriei cu 4 LED-uri.

 

Bateria externa se incarca printr-un conector micro USB, inclus in pachet. Duratele de incarcare standard sunt de 4 ore (pentru M5) si 8 ore (pentru M10). Ambele variante sunt eficiente in ceea ce priveste energia stocata, astfel ca pot fi tinute in genti de laptop, genti de umar sau rucsacuri timp de mai multe saptamani fara nicio pierdere semnificativa de energie. Bateriile externe APC Mobile Power Pack reprezinta o solutie fiabila de incarcare a dispozitivelor mobile atunci cand nu este disponibila o sursa obisnuita de alimentare cu energie electrica.

 

Schneider Electic ofera, de asemenea, functii de protectie incorporate pentru a asigura o functionare indelungata si sigura a APC Mobile Power Pack.

 

Multe baterii low-cost de pe piata nu au incorporate functii de control impotriva celor mai obisnuite probleme precum supraincarcarea, supradescarcarea sau supraincalzirea, care pot duce la degradarea prematura a bateriei sau chiar la topirea ei in conditii extreme. Bateriile APC Mobile Power Pack includ  Protection Circuit Module (PCM) care protejeaza impotriva acestor riscuri, precum si impotriva supracurentilor pe o celula, a supraincarcarii USB sau a scurtcircuitului si a curentilor mici de auto descarcare”, a adaugat Nils Horstbrink.