Scentee pentru iPhone schimba gustul mancarii si trimite mesaje cu arome

26

Mancarea din camin sau mancarea rudelor care pretind ca gatesc bine se poate transforma intr-o mancare de lux de care ai parte doar la restaurantele prea scumpe.

In timp ce mananci orez, zacusca, conserve sau salate simple, aplicatia poate schimba gustul mancarii, pacalind nasul prin minipulverizatorul care se ataseaza de iPad sau iPhone.

Aplicatia Scentee functioneaza cu niste cartuse care elibereaza mirosuri florale pentru atunci cand esti in mijloacele de transport sau mirosuri de curry, supa, capsuni sau sunca, pentru atunci cand nu-ti mai suporti dieta, dar nu poti renunta inca la ea. Frecventa aromelor pe care le alegi poate fi setata in functie de alarma de la ceas sau de notificarile pe care le primesti.

De asemenea, iti poti personaliza modul in care primesti notificarile prin gama de mirosuri pe care aplicatia ti-o pune la dispozitie sau poti asocia un miros specific cu persoana care te suna.

Mecanismul din plastic care se introduce in mufa de la casti costa 22£, dispune de un catalog de arome care se potrivesc starilor pe care le ai, iar un singur cartus de miros costa 3.15£ si poate elibera pana la 100 de pufuri aromate.

Deocamdata, aplicatia a fost lansata doar in Japonia, iar acum japonezii pot simti ca mananca baconul american in timp ce, de fapt, mananca in continuare orez si salate sanatoase.

 

 

Πηγή: dailymail