Saptamana Black Friday pe Clickshop.ro

19

Din 22 noiembrie 2013, Clickshop.ro incepe o saptamana de super-discount-uri cu reduceri de pana la 6.000 lei pentru 75% dintre produsele sale. Clickshop continua sa fie alaturi de clientii sai si in week-end-ul Black Friday, intre 29 noiembrie si 1 decembrie, cu reduceri semnificative pentru o gama si mai larga de produse.

 

Clientii pot obtine reduceri de pana la 6.000 lei pentru produse disponibile in categorii precum televizoare, laptop-uri, tablete, smartphones, aparatura casnica de mici si mari dimensiuni, precum si din categorii ca “home & deco” si “garden”. Astfel, peste 75% dintre produsele disponibile in mall-ul online al Romtelecom vor avea preturi reduse semnificativ incepand din 22 noiembrie si chiar mai multe produse se vor ieftini in week-end-ul Black Friday (29 noiembrie – 1 decembrie).

 

“Ne-am dorit pentru clientii nostri o perioada mai lunga in care sa poata beneficia de reduceri atragatoare, prin urmare ne-am decis sa organizam saptamana Black Friday. Clickshop are deja preturi atragatoare, dar in timpul acestor 7 zile clientii pot economisi si mai mult atunci cand isi achizitioneaza gadget-urile favorite de la Clickshop.ro”, a declarat Alina Cazacu, Manager Activitati Non Core Romtelecom & Cosmote Romania.

 

Oferta speciala Black Friday este disponibila prin comanda, in limita stocului disponibil, atat pe clickshop.ro si pe website-ul mobil m.clickshop.ro, cat si prin apel telefonic la 021 9262 (apel cu tarif normal, suport dedicat non-stop).

 

 

Despre Clickshop

Garantat de Romtelecom, Clickshop.ro este primul mall online detinut de un operator telecom. De la 2000 de produse organizate in 7 categorii la momentul lansarii (aprilie 2011), in prezent, http://www.clickshop.ro/ vinde peste 10.000 de produse, oferind o varietate larga apartinand unor branduri internationale.