Sanyo lanseaza gama 2014 de televizoare HDTV, inclusiv unul de 65 de inci 120 Hz

105

Sanyo a anuntat lansarea unei noi game de televizoare HDTV pentru anul 2014. Toate dispozitivele din acest an au capabilitati fullHD, deci rezolutie 1080p. Deocamdata, insa, compania nu ofera si televizoare cu capabilitati 4K, insa acest lucru nu este deloc surprinzator daca ne gandim ca firma se pozitioneaza ca una care ofera produse accesibile. Ofertele Sanyo variaza de la televizoare de 24 de inci, pana la unele de 65 de inci.

 

Toate televizoarele din gama nou lansata au iluminare pe baza de LED, ceea ce inseamna ca ofera imagini de mai buna calitate, cu un consum mai mic de energie comparativ cu dispozitivele CCFL. Fiecare televizor din gama incorporeaza trei porturi HDMI si o intrare MHL. Iesirile audio sunt cele clasice, adica o iesire pentru analog si o iesire pentru digital-optic. In plus, porturile HDMI pot suporta semnale audio, iar portul USB integrat permite utilizatorilor sa afiseze imagini pe ecranul televizorului. Tot la acest capitol, televizoarele au un port VGA PC.

 

Varful de gama a seriei de televizoare HDTV lansata de Sanyo este DP65E34 si detine o tehnologie de sincronizare a imaginii de 120 Hz, trei porturi HDMI si un ecran cu o diagonala de 64.5 inci. Dispozitivul are incorporat un tuner digital si poate fi montat pe perete.

 

Deocamdata, Sanyo nu a oferit niciun fel de detalii legate de pretul noii game HDTV pe care a lansat-o.

 

Πηγή: Slashgear