Samsung vinde 1 milion de dispozitive mobile zilnic

11

Vicepresedintele executiv al Samsung a dezvaluit astazi la evenimentul Developer Conference al companiei ca, in prezent, firma vinde 1 milion de dispozitive mobile in fiecare zi. In aceasta categorie intra smartphone-urile, tabletele si orice alte dispozitive care pot fi considerate mobile.

Oficialul Samsung a mai precizat ca urmatorul obiectiv pe care compania si-l propune este sa faca toate aceste dispozitive sa comunice unul cu celalalt. “Stim ca multe dintre aceste dispozitive sunt conectate. Acest lucru se datoreaza, in principal, faptului ca aproximativ 40% din populatie se conecteaza la internet. Speram sa construim, impreuna cu voi, cea mai mare platforma din lume dedicata continutului, aplicatiilor si mesajelor publicitare.”, a vicepresedintele executive al Samsung.

Samsung a ajutat la modelarea Android ca o platforma premiera pentru dispozitivele mobile si cu siguranta isi doreste sa extinda acest avantaj cu aplicabilitate pe atragerea clientilor. Desigur, prin faptul ca vand 1 milion de terminale mobile zilnic, compania si-a creat o baza substantiala de clienti de unde poate extinde acest avantaj creat cu Android.

 

Πηγή: GSM Arena