Samsung va prezenta, sigur, în Malaezia, noile Galaxy A, pe 5 ianuarie – compania a trimis deja invitaţiile

- Adrian Ungureanu
187

Samsung va prezenta în luna ianuarie noile modele de clasă medie din gama Galaxy A, ediţia 2017, lucru sigur, din moment ce a trimis deja invitaţii pentru acest eveniment. Pe 5 ianuarie, cel puţin, în Malaezia, mai exact la Kuala Lumpur, capitala ţării, va avea loc un eveniment special în care vor fi prezentate noile modele Galaxy A. Adică peste exact o săptămână.

În acelaşi timp, este posibil să fie prezentate şi la CES 2017, eveniment ce are loc în Las Vegas, care se deschide exact pe 5 ianuarie, urmând să se încheie pe 8 ianuarie. Aşadar, este posibil să avem parte de o lansare simultană. Trebuia să ne aşteptăm pentru că singurul teaser postat online, a venit din partea subsidiarei din Malaezia a celor de la Samsung.

Prezentarea lor la începutul luni ianuarie, confirmă şi informaţiile anterioare, potrivit cărora vor ajunge în magazine din Europa, încă de la mijlocul primei luni a anului 2017. Dar nu vor ajunge toate trei, ci doar modelele A3 şi A5.

În ceea ce priveşte preţurile, se pare că versiunea 2017 a lui Galaxy A3 va veni cu un preţ recomandat de 349 de dolari de dolari (circa 335 de euro), iar modelul Galaxy A5 la un preţ de 449 de dolari (circa 430 de euro).