Samsung va lansa un nou Galaxy. Vezi specificatii

  21

   

  Samsung a anuntat lansarea unui nou smartphone entry-level din gama Galaxy. Este vorba de Galaxy S II Plus, despre care s-a vehiculat ca va oferi o versiune mai imbunatatita a Galaxy S II.

  Noul smartphone nu pare sa fie foarte diferit de predecesorul sau Galaxy S II, potrivit informatiilor expuse de companie intr-un comunicat de presa.

  Dotat cu 4,3 inci pe display Super Amoled, rezolutie de 480×800 pixeli, procesor dual-core de 1,2 GHz si 1 GB pe RAM, Galaxy S II Plus are caracteristici asemanatoare versiunii anterioare.

  Noul Galaxy aduce totusi mici imbunatati privind camera si sistemul de operare. Pentru fani, acesta vine cu Android 4.1.2 Jelly Bean. Camera de 8 MP va oferi mai multa claritate claritate, iar ca functii va beneficia de Smart Stay si Nature UX.

  In ceea ce priveste carcasa, aceasta este facuta din acelasi material de plastic. Detine Bluetooth, WiFi si, optional, NFC.

  Galaxy S II Plus va fi disponibil in culorile Chic White si Dark Blue. Compania nu a specificat detalii legate de pret si data lansarii, ne asteptam sa intre in categoria low-coast, datorita performantelor medii.