Samsung va lansa un nou Galaxy Note cu ecran de 8 inci la MWC

14

Samsung a dezvaluit ca va lansa un dispozitiv Galaxy Note cu ecran de 8 inci la evenimentul Mobile World Congress (MWC), care va avea loc la Barcelona luna viitoare. Vestea nu a fost data publicitatii de un angajat al companiei, ci de chiar presedintele Samsung Mobile, J.K. Shin.

J.K Shin a declarat, intr-un interviu pentru un site-ul coreean News1, ca firma va lansa Galaxy Note 8.0 cu un ecran de 8 inci la Barcelona, in cateva saptamani. Desi oficialul nu a spus nimic despre dotarile tehnice ale noului dispozitiv, zvonurile sugereaza ca Galaxy Note 8.0 va rula sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean si va incorpora un procesor quad-core de 1.6 GHz. De asemenea, este posibil sa existe doua camere de filmat,  un slot de card microSD si o baterie e 4.600 mAh. Cum noul gadget face parte din gama Note, este de asteptat sa includa si un pix de tip stylus pentru touchscreen si aplicatii care sa mareasca productivitatea utilizatorilor.

De asemenea, J.K Shin a lasat sa scape si informatia ca Samsung va anunta lansarea mult asteptatului Galaxy S4 “in curand”. Acest dispozitiv este posibil sa fie echipat cu un ecran de 5 inci, iar compania a dezvaluit recent ca va incorpora un procesor octa-core Exynos 5.

Cu toate acestea, este putin probabil ca smartphone-ul Samsung Galaxy S4 sa fie lansat la Mobile World Congress, intrucat firma organizeaza, de obicei, evenimente special dedicate acestor lansari, tocmai pentru a atrage mai mult atentia.

 

 

Sursa: The Inquirer