Samsung va lansa Galaxy SIII Mini cu NFC

14

Stocurile de Galaxy S III Mini ale operatorilor s-au epuizat rapid. O veste buna pentru cei care asteapta una bucata Galaxy S III Mini: de luna viitoare ar putea achizitiona telefonul cu NFC atasat.

Samsung a declarat ca va lansa o varianta de Galaxy S III Mini la sfarsitul lunii Ianuarie in UK. Micutul cu NFC va pastra toate caracteristicile variantei deja cunoscute, ecran Super AMOLED de 4inch, Android 4.1 Jelly Bean, procesor dual-core de 1GHz, 1GB RAM, 8 sau 16GB stocare, slot microSD pentru carduri de pana la 32GB, camera de 5MP si bateria de 1500mAh. NFC-ul pe langa efectuarea platilor fara contact (contactless payments) va permite distribuirea de continut catre Galaxy S III si Note II via S Beam.

Tehnologia NFC si portofelul digital au dobandit o popularitate semnificativa in 2012, mai ales datorita Jocurilor Olimpice,” a declarat Simon Stanford, Vice-Presedinte Samsung UK si Irlanda. “Este o perioada palpitanta in evolutia pietei dispozitivelor mobile deoarece suntem martorii trecerii in urmatoarea faza a evolutiei sale, de aceea suntem fericiti sa anuntam ca oferim aceste noi experiente clientilor nostri prin tot mai multe dispozitive cu NFC.”

Sursa: pocket-lint.com