Samsung va lansa Galaxy S4 pe 14 martie la New York

19

Samsung a trimis invitatii la un eveniment “unpacked” care va avea loc la New York, iar acest lucru nu poate insemna decat lansarea unui nou telefon emblema – Samsung Galaxy S4. Invitand presa “sa vina si sa faca cunostinta cu viitorul Galaxy”, Samsung Unpacked 2013 Episodul Unu va acea loc pe data de 14 martie, la Radio City Music Hall din New York.

Nu este clar ce vrea compania sa spuna prin titulatura “Episodul Unu”, dar este posibil ca Samsung sa mai tina in curand un eveniment similar unde sa lanseze un alt dispozitiv, spre exeplu o tableta. Oricum, asteptarile pentru Samsung Galaxy S4 sunt mari, intrucat specialistii spun ca va fi un smartphone inpresionant.

Poate ca Samsung Galaxy S3 se vinde inca in milioane de exemplare, dar asta nu a impiedicat zvonurile despre un nou smartphone Galaxy sa circule. Potrivit unor astfel de informatii, noul Galaxy S4 ar putea avea un ecran tactil Super AMOLED de 5 inci, care sa ofere o rezolutie de 1920×1080 pixeli, cu o densitate a pixelilor de 441 pe inci. Daca aceste specificatii sunt adevarate, inseamna ca noul display-ul noului smartphone Samsung il va intrece pe cel al iPhone 5. Mai mult, exista si zvonuri conform carora ecranul Galaxy S4 ar putea fi unul flexibil.

Totusi, cele mai credibile informatii care circula sunt cele legate de faptul ca noul S4 va avea o gama de aplicatii actualizate, ca dispozitivul va incorpora un procesor quad-core Exynos si va rula sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. In plus, este posibil sa existe si suport pentru conexiunea 4G.

Evenimentul de lansare de pe 14 martie va putea fi urmarit live pe canalul oficial de Youtube al Samsung.

 

 

Sursa: The Inquirer