Samsung va face Music Hub disponibil pentru toate dispozitivele

14

Samsung a anuntat planuri mari pentru serviciul cloud Music Hub si vrea sa il faca disponibil pe toate platformele, inclusiv smartphone si multe altele. In plus, compania a anuntat ca doreste sa optimizeze Music Hub si pentru alte platforme ale altor firme.

Se pare ca Samsung este gata sa concureze cu Amazon si Google pe piata de streaming de muzica de tip cloud. Music Hub este un serviciu care combina arhiva de muzica a utilizatorilor cu streaming-ul de muzica al Spotify. In plus, serviciul Samsung va suporta si functia de radio si de cautare.

In prezent, Music Hub este disponibil pentru dispozitivele Samsung Galaxy S3 si Samsung Galaxy Note II. Vicepresedintele diviziei Samsung Media Services a anuntat ca firma planuieste sa optimizeze serviciul pentru mai multe dispozitive. Oficialul a mai spus ca, din moment ce majoritatea utilizatorilor folosesc dispozitive de la mai multi producatori, optimizarea Music Hub va face viata mai usoara pentru clientii Samsung.

Tehnologia folosita de serviciul Music Hub provine de la mSpot, companie pe care Samsung a achizitionat-o anul trecut. Nu este clar cand Music Hub va fi optimizat la scara larga, dar oficialul Samsung a declarat ca acest lucru depinde de intelegerile regionale dintre firma si casele de discuri.

 

 

Sursa: SlashGear