Samsung suspenda actualizarea Android 4.3 pentru Galaxy S III

18

Samsung suspenda update-ul pentru Galaxy S III, dupa ce varianta 4.3 de Android Jelly Bean a intampinat probleme de compatibilitate.

 

Doua saptamani au trecut de cand Samsung Galaxy S III a inceput sa primeasca oficial Android 4.3 Jelly Bean. Pe langa asta, Samsung a facut compatibil S III cu Galaxy Gear Smartwatch care, ca sa functioneze, trebuia sa faca un update la acelasi Android Jelly Bean.

 

Toate astea pentru ca proaspetii utilizatori ai schimbarilor sa raporteze greutati de functionare, de raspuns la comenzi, multe crash-uri si imposibilitate de multi-tasking din cauza unul sistem RAM defectuos care mai si mananca mult din baterie.

 

Raspunsul venit de la Samsung asupra acestor probleme a fost sa scoata din programul Kies update-ul pe care il anuntase pentru Galaxy S III si sa suspende serviciul OTA (Over-The-Air). Rezolvarea problemei speram sa vina cat mai repede, mai ales pentru ca S III-ul a trecut peste varianta 4.2 a Android, iar utilizatorii vor ceva mai nou decat Jelly Bean ROM 4.1 lansat in 2012.

Πηγή: gsmarena