Samsung sugereaza ca Galaxy Note 4 ar putea primi Android Lollipop

21

Motorola, HTC si Sony au anuntat deja ca planuiesc sa aduca pe unele dintre smartphone-uri sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Totusi, Samsung nu a precizat inca nimic in acest sens, ar a oferit unele indicii.

 

O noua postare pe Twitter in care Samsung promoveaza Galaxy Note 4 sugereaza ca acest dispozitiv ar putea primi cel mai nou sistem de operare de la Google. “Oricum te-ai uita la el, ecranul #GALAXYNote4 Quad HD Super AMOLED este destul de dulce” (n.r – pretty sweet), precizeaza cei de la Samsung pe contul de pe reteaua de socializare.

galaxy-note-4-lollipop-1

Cel mai probabil, dispozitivele emblema Galaxy Note 4 si Galaxy S5 vor fi primele care vor primi actualizarea catre Android 5.0 Lollipop. Deocamdata, insa, Samsung nu a oferit niciun fel de informatie oficiala in acest sens. Una dintre publicatiile de specialitate noteaza ca actualizarea Lollipop ar putea ajunge pe Galaxy Note 4 la sfarsitul lunii noiembrie sau la inceputul lunii decembrie. Acest lucru ar insemna ca totul se petrece destul de repede, daca tinem cont ca dispozitivele Nexus vor primi Android 5.0 in noiembrie.

 

Πηγή: BGR