Samsung SMART Camera si Getty Images semneaza un parteneriat global

15

Samsung Electronics si compania globala de media digitala Getty Images au anuntat un nou parteneriat in cadrul Forumului European organizat anual de Samsung. Cele doua companii si-au unit fortele cu scopul de a ajuta oamenii din toata lumea sa-si distribuie povestile prin intermediul fotografiilor.

 

„Parteneriatul cu un brand de notorietate cum este Getty Images este o realizare importanta pentru noi. Getty Images este partenerul perfect pentru a putea sa le oferim consumatorilor nostri posibilitatea de a-si distribui povestile in toata lumea cu o calitate mai buna a imaginii si mai repede decat oricand,” a declarat Stephen Taylor, Vice Presedinte Brand si Retail in cadrul Samsung Electronics Europa. „Prin acest parteneriat ne dorim sa oferim generatiei viitoare de fotografi intrumentele si tehnologia necesare pentru a-si indeplini ambitiile profesionale.”

 

Ca parte a acestei misiuni comune, acordul dintre Samsung si Getty Images include angajamentul de a crea continut personalizat incepand cu lansarea „Colectiei Samsung”, disponibila acum pe gettyimages.com.

 

Colectia Samsung este alcatuita dintr-o selectie de continut editorial premium realizat de fotografi de top ai Getty Images cu ajutorul Samsung SMART Camera NX. De asemenea, cele doua companii vor oferi consumatorilor instrumentele si tehnologia necesare pentru a-i ajuta sa devina viitori contribuitori ai „Colectiei Samsung” folosind sistemul NX.