Samsung si Universal Pictures, parteneriat global cu Amblin Entertainment pentru filmul Jurassic World

14

Samsung a incheiat un parteneriat global cu Jurassic World, mult asteptatul film al lui Steven Spielberg, parte a seriei Jurassic Park. Samsung a sarbatorit premiera filmului Jurassic World prin crearea unui video wall care difuzeaza continut din film pe televizoarele SUHD.

 

Centrul pentru vizitatori din Jurassic World include exponate interactive de ultima generatie care ofera experiente captivante pentru acestia. Centrul este prevazut cu ecrane Samsung, inclusiv televizoare UHD pentru ca vizitatorii sa experimenteze dinozauri virtuali si sa invete mai multe despre parc.

 

Televizoarele SUHD stabilesc un nou standard al continutului premium UHD pentru o experienta vizuala superioara. Noile tehnologii incorporate, precum tehnologia Nano crystal ofera calitate superioara culorilor, dar si un contrast mai bun, fiind de 2,5 ori mai luminoase decat televizoarele traditionale.

 

Povestea lui Steven Spielberg prinde viata odata cu parcul care pana acum a fost doar o poveste. Jurassic World este o statiune de lux situata pe coasta tarii Costa Rica, unde 20.000 de vizitatori pot explora unele dintre cele mai interesante figuri preistorice, de toate formele si marimile, si pot interactiona indeaproape cu ele. In Jurassic World, dinozaurii prind viata si dispar in jungla, iar vizitatorii devin prada. Lupta pentru supravietuire se desfasoara sub cerul liber pe intreaga suprafata a parcului.