Samsung se trezeste din betie

18

Compania este ingrijorata de o scadere a productivitatii datorata consumului ridicat de alcool al angajatilor, in speta a directorilor departamentelor. Samsung a demarat campanii interne prin care combate atat chercheleala cat si consumul excesiv de bauturi alcoolice in timpul evenimentelor organizate de companie.

Surse media coreene informeaza ca Samsung le-a interzis angajatilor sa isi mai indemne colegii la paharel. Masurile par a fi intemeiate deoarece unii angajati au primit pedepse prin care au fost obligati sa consume bauturi alcoolice.

Korea deja se afla printre primele in topul natiunilor la halbere si fumat. Samsung vrea sa mai spele “rusinea” prin masurile adoptate. In cursul anului trecut scrumierele au fost inlaturate din cladirile companiei, si s-a mers pana la a ii ameninta pe cei care nu se lasa de fumat ca vor obtine promotii mult mai greu.

Prin intermediul campaniilor, Samsung, isi indeamna angajatii sa inlocuiasca excesurile cu un stil de viata mai sanatos, intalniri formale sau meciuri de tenis.

Sursa: thenextweb.com