Samsung se pregateste sa lanseze noua serie Galaxy Tab S

30

Samsung se pregateste sa anunte o noua linie de tablete, dupa modelele Pro si Tab 4. Noua serie se va numi Galaxy Tab S, iar informatii si zvonuri despre ea au tot aparut pe internet in ultima vreme. Deocamdata compania nu a confirmat oficial existenta seriei Galaxy Tab S, dar imagini cu tabletele au ajuns deja pe internet.

 

Este de asteptat ca aceasta serie sa includa doua tablete – una dotata cu ecran de 10.5 inci si celalata cu ecran de 8.5 inci. Tableta cu display de 10.5 inci poarta codul de SM-T800 si se va numi, probabil, Galaxy Tab S 10.5. Acest dispozitiv va fi, probabil versiunea Wi-Fi a Galaxy Tab S 10.5, desi este posibil sa se lanseze si versiuni 3G si LTE.

 

Tabletele din seria Galaxy Tab S au fost in trecut considerate ca facand parte din seria Tab 4, insa au o dotare distincta – ecrane HD superAMOLED care nu se gasesc in mod obisnuit pe tablete. De fapt, din 2011 si pana acum Samsung a folosit un singur ecran OLED pe unul dintre modelele de tablete.

 

Cum imagini cu Galaxy Tab S cu ecran de 10.5 au aparut deja pe internet, probabil ca Samsung va face curand si anuntul oficial despre aceasta noua serie. Deocamdata nu exista niciun fel de informatii legate de pretul de comercializare sau tarile in care va fi disponibila aceasta noua gama de tablete.

 

Πηγή: BGR