Samsung Romania lanseaza primul Trends Report Lifestyle Designer

25

Samsung lanseaza, sub platforma Lifestyle Designer, prima colectie de tendinte dintr-o serie trimestriala, prin care isi propune sa inspire consumatorii in continua transformare a stilului lor de viata. Conform unui studiu local, peste jumatate dintre utilizatorii de produse smart intervievati au declarat ca sunt deschisi la noi locuri si experiente si sunt interesati sa se dezvolte personal. Iar tehnologia joaca un rol important in acest sens. Aproximativ 75% dintre utilizatori se folosesc de smartphone-uri si tablete nu doar pentru a-si rezolva sarcinile zilnice, ci si pentru a-si urma pasiunile sau a-si imbunatati abilitatile personale.

 

Pentru ca suntem mereu in miscare, acasa ne dorim un mediu care sa ne relaxeze. De aceea, luminozitatea, obiectele cu linii drepte si bine conturate sunt alegerile perfecte. La acestea se adauga sclipirile metalice si negrul, pentru mai multa personalitate si putere. Samsung SUHD este definit atat printr-un design minimalist, cat si printr-o tehnologie avansata care asigura un contrast puternic, o luminozitate sporita, culori si detalii mai intense. De asemenea, aspectul modern completeaza armonios spatiul in care este plasat.

 

In 24 de ore de la lansarea componentei video, pe Instagram se urcasera deja 5 milioane de filmulete. Aceasta este cea mai buna dovada ca postarile video devin tot mai atractive in retele sociale. Cristian Vasile (Igu), cunoscut pentru proiectele Bucuresti Optimist si Bucuresti Tu, a observat trei tendinte foto in plina ascensiune pe retelele sociale. Selfie-urile tind sa devina tot mai creative, tocmai pentru ca dorim sa ne diferentiem, asa ca din ce in ce mai multi utilizatori aleg ca elementele din cadru sa fie cat mai neobisnuite sau sa fie pozitionate inedit. Panoramele devin mai dinamice atunci cand acelasi obiect se repeta intr-un singur cadru, iar continutul video incarcat pe retelele sociale poate fi mult mai amuzant daca este filmat cu functia slowmotion. Pentru toate aceste functii, dar si multe altele in plus, smartphone-urile Samsung Galaxy S6 si S6 edge au integrata o camera foto principala de 16 MP, una secundara de 5 MP si senzori de ultima generatie.

 

In ceea ce priveste alimentatia, planificarea si respectarea meselor din timpul zilei, mentinerea raportului intre caloriile consumate la mese si arderea lor in timpul zilei si prepararea mancarii cu alimente mereu proaspete sunt cele trei activitati pe care e bine sa le adoptam, in speranta unui stil de viata mai sanatos. Smartphone-urile si tabletele ne sunt mereu la indemana si le putem folosi pentru a tine evidenta listei de cumparaturi sau a caloriilor consumate, iar frigiderul Samsung Food Showcase mentine alimentele proaspete mai mult timp, datorita sistemului de racire All-Around si a zonelor interioare bine delimitate. Zona de congelare ne simplifica si mai mult munca, mentinand legumele sau mancarea pe care o gatim proaspete mai mult timp. Iar in conditiile in care studiile arata ca petrecem, in medie, numai 6.5 ore pe saptamana in bucatarie, o organizare buna este esentiala pentru un stil de viata sanatos.

 

Trends_Report