Samsung produce ecranul touch pentru noile MacBook Pro

26

Samsung produce noul ecran OLED touch pentru MacBook Pro – o bandă de display situată deasupra tastelor și care va permite afișarea de short-cut-uri și diverse imagini. Noul Touch Bar a fost dezvăluit pe surse înainte de lansarea oficială, la fel ca și faptul că renunță la USB și MagSafe. Deși nu este chiar o inovație specială, este totuși un gadget care va atrage cumpărătorii.

 

În ciuda disputelor, a concurenței și a proceselor din instanță care continuă de ani de zile, Samsung este unul din principalii furnizori și parteneri Apple. De-aia, fanii Samsung care se bucură de scăderea Apple, ca și fanii Apple care se bucură de problemele Samsung, arată doar că nu cunosc situația reală.

 

Informația privind ecranul TouchBar din noile MacBook provine chiar din Coreea și vine pe fondul secretomaniei Apple, care în general nu face publice astfel de informații, așa încât ele au devenit foarte căutate. Samsung este cam singurul producător de ecrane OLED care poate face o bandă atât de îngustă, iar Apple ar fi ales acest produs pentru că era subțire și se potrivea perfect în spațiul efectiv disponibil la MacBook Pro.

 

Legătura dintre TouchBar și restul laptopului și OS este făcută de un circuit produs tot de Samsung System LSI. Rămâne de văzut dacă se va confirma și zvonul că Apple va avea un iPhone Edge și ecrane OLED pentru iPhone, începe să se vadă de unde provin aceste zvonuri…

 

macbook-pro

 

Πηγή: ETNews