Samsung prezinta produse inovatoare pentru un stil de viata smart la European Forum 2016

40

Samsung a prezentat tehnologii inovatoare in cadrul Samsung European Forum 2016 de la Monaco. Compania a expus noi produse ce vor intra pe piata europeana in curand: televizorul SUHD fara rama cu tehnologie Quantum dot display, noul smartwatch Gear S2 in variantele Rose Gold si Platinum, masina de spalat cu design inovator Samsung AddWash, noua generatie de electrocasnice inteligente care include frigiderul Family Hub si Galaxy TabPro S, o tableta 2-in-1 cu Windows 10.

 

Samsung SUHD 2016 este primul televizor curbat fara rama, este echipat cu singurul ecran din lume cu tehnologia Quantum dot 10-bit, fara cadmiu, pentru a reda cea mai buna calitate a imaginii cu un contrast puternic si culori realiste. Noile modele integreaza si tehnologia Ultra Black, ce reduce semnificativ reflectia luminii, imbunatatind calitatea imaginii.

 

In continuare, noua masina de spalat AddWash dispune de o usa de acces suplimentara, care face posibila adaugarea oricarei piese vestimentare in timpul ciclului de spalare, fara a opri sau elimina apa din masina de spalat. De asemenea, utilizatorii pot adauga obiecte deja spalate manual pentru clatire si chiar balsam pentru haine, oricand pe parcursul ciclului de spalare. AddWash este echipata cu o serie de functii smart, compatibile cu smartphone-urile ce ruleaza atat Android, cat si iOS, pentru monitorizarea programului de spalare si ofera posibilitatea de a adauga noi articole in ciclul de spalare dorit.

 

Frigiderul Family Hub ofera noi metode de gestionare si preparare a alimentelor si, in acelasi timp, ajuta membrii familiilor sa ramana conectati. Principala inovatie o reprezinta ecranul tactil LCD Full HD, de 21,5 inci, care este asemenea unui centru de comanda pentru intreaga casa. Prin boxele stereo integrate in frigiderul Family Hub, utilizatorii pot asculta muzica si pot chiar vizona continut TV de pe televizoarele Samsung Smart, pe ecranul tactil. Mai mult frigiderul se poate conecta prin Bluetooth la boxele compatibile cu aceasta tehnologie.

 

La European Forum 2016, Samsung a prezentat noul smartwatch Gear S2 classic, in variantele Rose Gold de 18k si Platinum. Pentru o experienta personalizata, Samsung lanseaza noi bratari si o mai mare varietate de interfete. In plus, Gear S2 va fi compatibil cu dispozitive ce ruleaza sistemul de operare iOS, oferind acces si mai multor utilizatori la noile dispozitive.

 

De asemenea, a fost prezentat si noul Galaxy TabPro S, echipat cu tehnologia de top Samsung si sistemul de operare Microsoft Windows 10. Aceasta este cea mai subtire si usoara tableta 2 in 1 disponibila pe piata.Tableta Galaxy TabPro are o durata de viata a bateriei de pana la 10,5 ore si compatibil cu un adaptor multiport si Bluetooth Pen.