Samsung pregătește un nou asistent virtual pentru gadgeturile sale

26

Sud-coreenii de la Samsung ar putea aduce pe piaţă primul produs creat de cei de la Viv Labs, pe noile lor gadgeturi, ce urmează a fi lansate în perioada următoare.

 

Viv Labs este o companie înfiinţată de creatorii Siri, asistentul virtual de pe terminalele Apple şi care acum este deţinută de Samsung. Cei de la Viv Labs afirmă că au dezvoltat un nou asistent virtual, mai inteligent decât Siri, care ar fi capabil să înţeleagă un limbaj mai natural, mai complex şi să îndeplinească funcţii mai avansate.

 

Acest nou asistent virtual ar veni mai întâi pe telefoanele şi pe dispozitivele purtabile, însă, potrivit vicepreşedintelui executiv al Samsung, Rhee Injong, toate produsele inteligente de la Samsung, inclusiv electrocasnicele, vor putea fi controlate cu ajutorul comenzilor vocale, ceea ce ne face să ne gândim, că noul asistent virtual va fi folosit la o scară mai largă.

 

După ce Apple a lansat Siri, Samsung a încercat ceva similar cu S Voice, dar care nu s-a putut niciodată compara cu asistentul companiei americane. Poate cu ajutorul celor care au creat Siri, Samsung ar putea să vină cu un software mai competitiv.

 

Πηγή: reuters