Samsung pregătește noi ecrane OLED pentru 2017

51

Samsung a avut un succes neașteptat cu ecranele curbate de la modelele Edge și acum va lansa o serie nouă de display-uri realizate pentru terminalele concurenților. Samsung câștigă mai mulți bani din componentele vândute decât din terminalele propriu-zise, iar noul concept de design pare să confirme zvonurile care circulau zilele trecute.

 

Un oficial al S-LCD, companie de display-uri joint-venture între Samsung și Sony, a prezentat noul concept de design – terminale al căror ecran nu are practic margini și nici butoane. Raportul dintre ecran și corpul terminalului a fost adus sub 90%, rămân desigur marginea de sus și cea de jos, dar pe laterale nu mai există nimic. Ideea corespunde perfect cu zvonurile despre următorul design iPhone. Iar Apple a mai luat ecrane de la Samsung și cu alte ocazii, alături de alte componente.

 

Park Wonsang, citat de presa sud-coreeană, spune că ecranele OLED vor fi gata în 2017. Că planul este ca pe viitor să ajungă la o rată de 99%, în care pe partea frontală să fie doar ecran, fără alte elemente. Butonul de Home sau senzorul de amprentă va fi doar touch, integrat în ecran, fără a ieși în evidență atunci când nu este folosit. Exact cum se spune și despre iPhone 8. Deocamdată, zvonurile se referă mai ales la Galaxy S8, pentru că autorii au pus în balanță faptul că producătorul este Samsung, dar cum spuneam, seamănă mult cu zvonurile despre următorul telefon Apple.

 

Oficialul S-LCD a refuzat să comenteze alte zvonuri și să prezinte informații despre Galaxy S8 sau alte terminale smartphone. 

Πηγή: GizmoChina