Samsung Pay se va extinde si in online si va ajunge pe mai multe telefoane

25

Utilizatorii din SUA vor putea in curand sa foloseasca Samsung Pay chiar daca nu detin un Galaxy S6 sau un Note 5. Este foarte probabil ca serviciul de plati al celor de la Samsung sa ajunga si pe telefoanele mai putin performante anul viitor, iar asta nu e totul.

 

Intr-un anunt facut recent, unul dintre oficialii Samsung a declarat ca suportul pentru platile online in cadrul Samsung Pay va fi introdus curand. In acest fel, acest serviciu va deveni un competitor direct pentru PayPal. Deocadata nu s-a precizat o data exacta la care va fi facuta disponibila aceasta facilitate si nici nu se stie daca ea va putea fi accesata si in afara SUA.

 

Cu siguranta, insa, o orientare catre mediul online este o miscare inteligenta pentru Samsung. Multi utilizatori nu sunt neaparat multumiti cu ideea de plata mobile si ar prefera sa foloseasca cardul pentru un proces mai simplu. Prin lansarea unei astfel de facilitati Samsung ar putea sa adune mai multi clienti si sa creasca si numarul de tranzactii facute astfel.

 

Πηγή: Engadget