Samsung Pay disponibil in versiune beta in Coreea de Sud

23

Chiar daca subiectul nu mai este neaparat in atentia presei, Samsung continua sa faca pasi inainte cu serviciu. Samsung Pay a fost anuntat pentru prima data la evenimentul MWC 2015, impreuna cu noile smartphone-uri Galaxy S6 si S6 edge, si isi propune sa fie un competitor direct pentru alte servicii de plati electronice existente deja.

 

Recent, Samsung a hotarat sa inceapa testarea serviciului Samsung Pay in Coreea de Sud. Astfel versiunea beta a facilitatii va fi disponibila pe o arie foarte limitata din Coreea de Sud, pentru 36 de zile. Utilizatorii doritori sa incerce Samsung Pay au inceput deja sa fie selectati si trebuie sa se inscrie in programul beta. Apoi, in perioada 15 iulie-20 august utilizatorii inscrisi vor putea sa testeze Samsung Pay in diverse magazine partenere Samsung Card. Utilizatorii care vor cheltui in aceste magazine mai mult de 50.000 de yeni vor primi de la Samsung 10.000 de puncte bonus.

 

Lansarea oficiala a Samsung Pay este programata pentru luna septembrie. Gigantul a informat deja ca doua dintre pietele pe care serviciul va ajuge sunt SUA si Coreea de Sud. Serviciul se va extinde global la scurt timp dupa lansare.

 

Πηγή: PocketNow