Samsung Pay ajunge pe televizoarele inteligente

178

Samsung vrea sa faca mai usoara achizitia de aplicatii, carti, filme si alte tipuri de continut, asa ca isi extinde strategia si catre televizoarele inteligente. La cateva luni dupa ce a lansat serviciul Samsung Pay, compania introduce o noua facilitate numita Samsung Pay on TV.

 

Samsung Pay on TV poate fi folosit prin crearea unui cont care sa contina datele bancare sau datele de cont PayPal. Dupa acest pas, Samsung va cere utilizatorilor un cod PIN format din patru cifre de fiecare data cand vor face o achizitie. Daca numarul cardului sau datele contului de PayPal sunt deja asociate cu un cont Samsung pre-existent, vor fi folosite automat la logare. Utilizatorii care nu au deja un cont Samsung si-l vor putea crea direct de pe televizor cu ajutorul unei tastaturi virtuale.

 

Sistemul Samsung Pay on TV va fi disponibil doar pe anumite modele de televizoare inteligente Samsung lansate in 2014 si 2015, doar in 32 de tari. Ramane de vazut cum va evolua situatia si daca Samsung va decide sa extinda disponibilitatea in viitor.

 

Πηγή: Engadget