Samsung ofera bucurestenilor experienta Curved UHD prin intermediul campaniei Arena Pasiunilor

15

Lansarea in Romania a primei game de televizoare curbate Samsung Ultra HD vine cu o campanie inedita care permite utilizatorilor experimentarea pasiunilor la cote maxime. Astfel, in perioada 15 mai – 1 iunie, pasionatii de filme si sport vor putea testa experienta vizuala a televizorului Curved UHD de la Samsung, luand parte la actiune in cadrul “Arenei Pasiunilor – Samsung Road Show”, in incinta complexului comercial Baneasa Shopping City.

 

In functie de interesele fiecaruia, cei care vor sa se simta in mijlocul actiunii vor putea alege una dintre cele doua sectiuni: “Pasiunea mea este filmul” desfasurata pana pe 21 mai, si “Pasiunea mea este sportul” care se deruleaza in perioada 22 mai – 1 iunie. Experienta Samsung Curved UHD din Arena Pasiunilor ii premiaza pe vizitatorii care accepta provocarea cu surprize tematice si personalizate.

 

„Televizoarele nu mai sunt doar o sursa de informare, iar odata cu ultimele inovatii tehnologice, consumatorii se pot bucura in confortul casei, alaturi de familie, de filmele, sporturile si emisiunile preferate, la cele mai inalte standarde de calitate a imaginii. De aceea, Samsung, inspirandu-se din pasiunile si cerintele utilizatorilor, a dezvoltat noile televizoare Curved UHD, cu o tehnologie de top in premiera in lume, astfel incat oamenii sa se bucure de pasiunile lor printr-o experienta vizuala unica. Am dat startul campaniei Samsung Road Show, pentru ca toti cei care isi doresc sa poata testa experienta Curved UHD si sa se simta in mijlocul actiunii, iar dupa ce am fost in Constanta, unde utilizatorii au fost incantati de experienta traita, ne dorim sa le oferim si bucurestenilor experienta Samsung Curved UHD”, a declarat Ana-Maria Pasculescu, Head of CE Product Managers in cadrul Samsung Electronics Romania.

 

Datorita tehnologiei revolutionare a noii game de televizoare Samsung Curved UHD, utilizatorii se pot bucura de o experienta de vizionare mult mai intensa, oferita de campul de vizualizare largit datorita curburii televizorului, care creaza efect de panoramare si pastreaza egala distanta de la ochi la orice punct al acestuia. Ecranul curbat, optimizat pentru experiente naturale, tehnologia Pur Color care intensifica culorile redate, functia Auto Depth Enhancer care ajusteaza automat contrastul si rezolutia de patru ori mai mare fata de cea Full HD le ofera utilizatorilor o calitate impresionanta a imaginii si o noua dimensiune a vizualizarii.

 

De asemenea, Samsung Curved UHD aduce functii Smart actualizate, utilizatorii avand acum posibilitatea de multitasking pe televizor datorita functiei Multi Link, care le permitesa imparta ecranul in doua zone pentru a putea urmari un canal TV si a naviga pe internet sau in aplicatii.

 

Functia Football Mode a fost special creata pentru a le oferi pasionatilor de fotbal o experienta unica de vizionare a programelor sportive, simtindu-se in mijlocul atmosferei. Football Mode le aduce utilizatorilor imagini cu un verde accentuat, culori optimizate, sunet cu efect multi-surround si functia Zoom-In, care permite marirea unei zone selectate pentru a observa in detaliu anumite secvente.

 

Tehnologia Ultra HD, ecranul curbat, functiile de top si design-ul elegant al noului televizor Samsung le ofera utilizatorilor o experienta de vizionare intensa si posibilitatea de a se bucura de pasiunile lor chiar in confortul propriei locuinte.

 

Toti cei pasionati de filme si sport sunt asteptati in Arena Pasiunilor – Samsung Road Show, din incinta complexului comercial Baneasa Shopping City, pentru a cunoaste experienta Curved UHD si pentru a se bucura totodata de o noua dimensiune a tehnologiei si vizionarii de filme si evenimente sportive.