Samsung lansează un teaser despre noua gamă Galaxy A – telefoanele vor fi rezistente la apă

- Adrian Ungureanu
303

Samsung se pregăteşte de lansarea noi sale game de telefoane de clasă media, familia Galaxy A ediţia 2017, din moment ce deja a publicat un teaser prin care ne face să înţelegem că vor fi rezistente la apă.

Acestă serie de telefoane, care va trece la a treia generaţie, sunt foarte apreciate pentru că au venit cu specificaţii bune, la preţuri destul de atractive. Plasate oarecum la graniţa dintre mid-range şi high-end, telefoanele primesc încă o trăsătură care să le facă atractive.

Samsung Malaysia a postat un teaser, în care apare mesajul “It all begins with A. Hold your breath,” într-o traducere traducere aproximativă “Totul începe cu A. Ţineţi respiraţia” alături de care apar câteva picături de apă, semn că noile modele Galaxy A vor fi avea carcase certificate IP 68.

Informaţii, legată de carcasa rezistentă la apă şi praf au mai apărut şi în trecut, dar doar pentru versiunea Galaxy A7, dar ţinând cont că acesta este un teaser pentru toată gama, ne putem gândi că modele A3 şi A5, vor primii şi ele acelaşi timp de carcasă.

Cât despre lansare, ţinând cont de postarea acestui teaser şi faptul că ele au fost fotografiate (pe ascuns) încă de la jumătatea lunii decembrie, în cadrul unui eveniment care nu era deschis publicului, este foarte posibil să fie prezentate oficial la CES 2017, ce are loc în Las Vegas, între 5 şi 8 ianuarie. De asemenea, există, zvonuri care arată că modelele A3 şi A5 ar putea ajunge în magazine, încă de la mijlocul lunii ianuarie.