Samsung lanseaza un keyboard cover pentru cele mai noi dispozitive

32

Samsung a lansat Keyboard Cover pentru dispozitivul Galaxy Note 5 pe care tocmai l-a prezentat. Asa cum ii spune si numele, produsul are atat rol de cover pentru ecran cat si rol hardware de tastatura.

 

Desi la prima vedere nu pare deloc util, este posibil ca noul accesoriu sa fie de ajutor celor care trebuie sa scrie mesaje lungi. Keyboard Cover se va vinde cu 80 de dolari si va deveni efectiv disponibil peste cateva saptamani. Accesoriul este compatibil si cu modelele de gadget-uri Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6 si S6 Edge. Keyboard Cover este alcatuit din doua parti – un capac spate si tastatura care vine pe ecranul telefonului si care poate fi mutata catre spate atunci cand utilizatorul nu o foloseste.

 

Odata ce Keyboard Cover este atasat dispoztivului, ecranul se va adapta noului accesoriu. Butoanele fizice de pe tastatura vor inlocui butoanele capacitive din interfata sistemului de operare. Nu este clar cat de popular va fi noul accesoriu, insa cei care tanjesc dupa o experienta cat de cat asemanatoare BlackBerry ar putea sa fie incantati de noul produs al celor de la Samsung.

 

Πηγή: Engadget