Samsung lanseaza SMART Camera NX3000

20

NX3000 este cel mai recent model al seriei premiate de camere foto mirorrless NX. NX3000 este pozitionat ca un produs premium dedicat entuzistilor care isi doresc fotografii facute cu un aparat stilat, care ofera imagini clare si de inalta calitate, pentru a surprinde usor si placut toate momentele.

 

Dispozitivul NX3000 dispune de un puternic senzor APS-C CMOS de 20,3 MP, viteza a obturatorului de 1/4000 si fotografiere in rafala la 5 cadre pe secunda, pentru a surprinde imagini clare, oricand, de oriunde.

 

Pentru selfie, Samsung NX3000 dispune de un Display Flip-up de 3.0-inchi cu Wink Shot. Prin simpla deschidere a ecranului si incadrarea fetei in ecran, utilizatorii pot porni aparatul si surprinde selfie-ul perfect printr-o singura miscare, fara probleme.

 

La fel ca toate camerele SMART lansate recent, functiile Tag & Go integrate cu usurinta permit partajarea imaginilor cu conectivitate Wi-Fi si NFC de ultima ora. Tag & Go permite utilizarea caracteristicilor avansate de conectivitate precum Photo Beam, Remote Viewfinder Pro si Mobile Link.

 

NX3000 va fi disponibil in nuantele Alb, Negru si Maro si va fi echipat cu noul obiectiv OIS ED Power Zoom F3.5-5.6 de 16-50mm. Obiectivul puternic, compact si usor permite fotografierea facila, precum si surprinderea unor detalii spectaculoase in fiecare cadru. In plus, cu obiectivul Power Zoom de 16-50mm, utilizatorii pot controla functia de zoom a camerei direct de pe telefonul mobil. Practic, Remote Viewfinder Pro le permite sa dea frau liber creativitatii.