Samsung lanseaza SleepSense, un dispozitiv de monitorizare a somnului

21

Samsung a lansat Samsung SleepSense, un dispozitiv care ajuta la imbunatatirea calitatii somnului.

 

Noul Samsung SleepSense te ajuta sa monitorizezi si sa iti intelegi obiceiurile de somn, sa inveti sa iti imbunatatesti procesul de odihna, fara sa fii nevoit sa apelezi la ajutor extern. Acest dispozitiv de monitorizare foloseste tehnologie patentata pentru a analiza cantitatea si calitatea somnului, generand rapoarte personalizate despre somn si oferind recomandari despre cum iti poti imbunatati somnul, toate acestea prin intermediul unei aplicatii pe smartphone.

 

Samsung SleepSense este usor de folosit: trebuie doar sa asezi senzorul sub saltea, sa descarci aplicatia SleepSense si sa conectezi senzorul la aplicatie. SleepSense isi va face treaba in timp ce tu dormi.

 

SleepSense, care urmeaza sa fie disponibil pentru consumatori, este un senzor precis de monitorizare, cu o acuratete de pana la 97%. Senzorul contactless inregistreaza si analizeaza in timp real pulsul, ritmul respirator si miscarile din timpul somnului, astfel incat sa primesti in fiecare dimineata informatii despre somnul tau. Analiza  procesului de somn si scorul sunt redate in functie de rezultatele medii pentru fiecare varsta.