Samsung lanseaza programul Protection Plus Mobile Elite pentru dispozitivele Galaxy S si Note

12

Apple a inceput de multa vreme sa extinda garantiile pentru dispozitivele sale prin intermediul programelor ca Apple Care. Acum, Samsung vrea sa implementeze un program similar numit Protection Plus Mobile Elite care se adreseaza popularelor game de gadget-uri Galaxy S si Note.

 

Protection Plus Mobile Elite are ca scop sa protejeze dispozitivele de probleme si presupune extinderea garantiei cu doi ani fata de momentul cumpararii. Acest program acopera garantia pentru stricaciuni ca ecran spart sau probleme cauzate de lichide. Samsung promite, de asemenea, ca totul va functiona cat mai repede si ca suportul oferit utilizatorilor va fi permanent, 24/7, 364 de zile pe an. Pe perioada Protection Plus Mobile Elite, utilizatorii care platesc ca sa intre in program vor avea dreptul la trei reparatii.

 

Deocamdata, Protection Plus Mobile Elite este disponibil, in cazul smartphone-urilor, doar pentru Samsung Galaxy S4 si Samsung Galaxy S5 si costa 99 de dolari. In ceea ce priveste phabletele, suportul pentru Galaxy Note 3 si Note 4 va costa 129 de dolari.

 

Este de notat ca, in acest moment, singurii utilizatori care pot achizitiona Note 4 sunt cei din Korea. In aceasta luna se asteapta o lansare internationala a dispozitivului. Phableta Galaxy Note 4 va avea specificatii tehnice putin diferite, in functie de piata pe care se va lansa. Astfel, procesorul va fi fie un Snapdragon 805, fie un Samsung Exynos 5433. Toate versiunile de Note 4 vor fi, insa, dotate cu ecran de 5.7 inci, memorie RAM de 3 GB si stylus S Pen.

 

Πηγή: Slashgear