Samsung lanseaza kit-ul de dezvoltare de software pentru imprimante multifunctionale

31

Samsung a lansat kit-ul de dezvoltare de software Smart UX pentru imprimante multifunctionale Samsung care ruleaza sub sistemul de operare Android. Acesta le va permite diviziilor de software in-house, dezvoltatorilor de software independenti si companiilor integratoare de sistem sa dezvolte aplicatii pentru multifunctionalele companiei.

 

Kit-ul de dezvoltare Smart UX ofera multiple specificatii care permit dezvoltatorilor sa integreze in aplicatiile Android, in siguranta, functii precum copierea, scanarea si imprimarea. Datorita multiplelor interfete de programare usor de utilizat si instalat a aplicatiilor Android, Samsung se asteapta sa fie lansate numeroase aplicatii optimizate, care vor imbunatati eficienta multifunctionalelor.

 

Dezvoltatorii pot explora o gama larga de optiuni cu diferite scenarii si isi pot testa aplicatiile inainte de a le instala, prin simulatorul Smart UX. Aplicatiile incarcate vor fi evaluate si inregistrate in Samsung Printing App Center, alaturi de aplicatiile Samsung. Companiile si organizatiile pot extinde astfel functiile imprimantelor pentru a raspunde nevoilor lor. Timpul de asteptare atunci cand sistemul este actualizat sau cand se face modificarea firmware-ului va fi redus prin descarcarea rapida a diverselor aplicatii. Astfel, procesul de munca intr-un birou va fi optimizat prin instalarea aplicatiilor potrivite pentru fiecare nevoie.

Samsung_Smart_UX_SDK_2

Kit-ul de dezvoltare este simplu si usor de utilizat si va elimina orice problema care poate aparea in procesul de intergare a functiilor aditionale in aplicatiile imprimantei. Smart UX Center bazat pe Android este ca o platforma pentru aplicatiile mobile prin care functiile imprimantelor pot fi extinse pentru nevoile utilizatorilor.Tehnologia Smart UX Center a primit aprecieri din partea utilizatorilor pentru confort si uz practic. Pentru moment, exista 10 aplicatii pentru imprimante si 2 widget-uri ce pot fi descarcate, direct in imprimanta,de pe site-ul Printing App Center (printingapps.samsung.com). Un alt beneficiu pe care il aduce instalarea unei tablete pe o imprimanta este posibilitatea de personalizare a widget-urilor. De exemplu, prin widget-urile integrate se pot verifica volumul tusului, volumul de imprimare sau informatii ale dispozitivelor, precum IP-ul.

 

Aplicatiile disponibile si functiile acestora:

Ÿ   Workbook Composer: Cu aceasta aplicatie utilizatorii pot selecta si micsora o parte din document pentru a-l imprima sau pentru a-l salva intr-un folder, pentru a-l trimite prin e-mail sau catre alte spatii de stocare. Aceasta aplicatie este folositoare in special acolo unde se foloseste un volum mare de informatii, din surse diverse.

Ÿ   HanCom Office: Utilizatorii nu vor mai fi nevoiti sa se intoarca la calculatoare pentru a corecta greselile de tipar. Aplicatia HanCom Office le permite sa vizualizeze si sa editeze fisiere Office si Hwp direct din interfata imprimantei. Prin Smart UX Center, intregul proces se desfasoara asemanator cu cel de pe o tableta.

Ÿ   Smart color manager: Aceasta aplicatie usureaza procesul de setare a culorilor imprimantei. Daca imprimanta este folosita pentru brosuri, aceasta aplicatie este ideala. Utilizatorii pot verifica si configura tabelul de culori sau pot crea si salva un profil al culorilor specific pentru compania in care lucreaza.

 

Kit-ul de dezvoltare Samsung Smart UX poate fi descarcat de pe site-ul Samsung Developer.