Samsung lanseaza Galaxy Core Max, un smartphone low-end cu Android

30

Multi producatori investesc resurse importante in construirea de smartphone-uri low-end targetate in special pe piete din Asia sau Europa. Pe acest tip de piete, este crucial ca pretul sa fie cat mai scazut si este o mare batalie pe acest segment intre marii producatori care vor sa cucereasca tarile in curs de dezvoltare.

 

In lumina celor de mai sus, Samsung a lansat un nou smartphone low-end numit Galaxy Core Max. Dispozitivul este dotat cu un ecran de 4.8 inci care ofera o rezolutie de 960×540 pixeli si este alimentat de un procesor de 1.2 GHz. Memoria RAM este de 1 GB, iar Galaxy Core Max ruleaza sistemul de operare Android 4.4Camera foto este una decenta, de 8 megapixeli, insa restul de specificatii sunt modeste, asa cum se poate vedea.

 

In ceea ce priveste disponibilitatea acestui model, se pare ca Samsung planuieste sa comercializeze acest model pe pietele din China si este putin probabil sa avem parte de o lansare internationala. Compania nu a oferit niciun fel de informatii cu privire la pretul de comercializare, insa este de asteptat ca Galaxy Core Max sa fie relativ ieftin.

Πηγή: PocketNow